Els secrets de la captació de fons (fundraising)

A continuació, es mostra una figura que estructura les tècniques de fundraising (captació de fons), fruit de les meves investigacions de finals dels anys 90 als Estats Units. Ha estat explotada en multitud de cursos i seminaris i en diversos llibres i articles. Em plau compartir-la al bloc, especialment amb aquelles persones interessades en el finançament privat de les organitzacions del Tercer Sector (associacions i fundacions), més enllà de les subvencions públiques, cada dia més escasses.

S’adjunta el link de l’extens llibre que desenvolupa aquesta desconeguda disciplina i professió: Fundraising, el arte de captar recursos. Manual estratégico para ONLs (Palencia-Lefler, 2001, IFD).

Aquesta entrada també està disponible en: Spanish


Deixa un comentari

*