VIA CATALANA: 1.600.000 persones uneixen les seves mans atravessant Catalunya

Segons l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), organitzadora de la cadena humana, la Via Catalanaés l’avantsala de la independència. El món ha de tornar a mirar cap a Catalunya per a què vegi quina és la voluntat majoritària i democràtica del poble català i, alhora, reforçar el procés que ha de permetre als catalans d’assolir la llibertat no més tard del 2014.  Ara és l’hora de la Via Catalana. Enllaçats, units, resseguint el país amb una cadena humana per tal de convertir en realitat l’anhel majoritari dels catalans, esdevenir un nou Estat d’Europa“.

Una petita mostra, no exhaustiva, de la reacció mediàtica internacional l’11 de setembre de 2013.

*


Aquesta entrada també està disponible en: English, Spanish


Deixa un comentari

*